Cada diumenge cap les 7 de la tarda fem Cine a Can Vies!

➡️Que com funciona?

Cada més te una temàtica, i cada diumenge es passa una pel·lícula del tema.

➡️M’agradaria veure una pel·lícula que es molt bona!
A l’esquerra de la cartellera hi ha una bústia de suggeriments! Pots proposar temàtiques, pel·lícules, documentals… El que et vingui de gust! La veritat es que ens va molt bé perquè se’ns està acabant la imaginació

➡️ Si tens algun col·lectiu i voleu participar amb algun pase nomes fa falta que ens contacteu! Podeu assumir una sessió, unes quantes, un mes sencer.. el que vulgueu, ja que no hi ha cap col·lectiu redera ☺️ també es pot aprofitar i fer algun debat, a la vostre elecció ➡️Al calendari de la dreta per mesos anem posant les idees per mesos que tenim (Foto 4)

Que esperes per veniir!!!

Categories: Cinefòrum