Can Vies és un Centre Social Autogestionat del barri de Sants. És un espai que porta més de 22 anys construint un projecte col•lectiu sense subvencions i sense tuteles, demostrant que és possible l’autorganització i creació d’alternatives reals.

can vies

És un indret de difusió i trobada de diferents col•lectius polítics i socials d’arreu. Ha estat un punt d’encontre per refer el fil entre diferents generacions d’activistes, teixint pràctiques i relacions comunes. Can Vies ha estat una escola de participació política assambleària, social i cultural per a centenars de persones, dinamitzant el teixit associatiu del barri.

Al CSA l’ òrgan de màxima sobirania és l’assamblea. Funcionem per consens, d’una manera horitzontal, és a dir no jeràrquica, no tenim caps ni representants i funcionem per responsabilitat col•lectiva.

Participem de l’Assamblea de barri de Sants (ABS), que és l’assamblea que coordina i fa confluir els moviments polítics i socials del barri i formem part de diverses campanyes: antiespeculatives, a favor dels drets de les persones migrades, a favor dels drets de les treballadores, antirrepressives, contra la destrucció del territori etc.

A continuació, adjuntem dos documentals que han fet sobre Can Vies, perquè ens puguis conèixer millor.

Enllaç al documental #ResilienciaCV – Una història del CSA Can Vies: 

Enllaç al documental Temps de Can Vi(e)s: